top of page
camiriupetit.png

camí del riu

Durant aquesta passejada familiar públic i artistes es fondran en l’entorn natural amb l’espectacle musical i de titelles «Transhumància» que posa en valor els models sostenibles de la ramaderia tradicional, i reivindica la ramaderia ovina i de bestiar cabriu autòcton. Durant el recorregut també hi haurà instal•lacions plàstiques...tot plegat en l'entorn natural excepcional que ens ofereix el nostre poble, per una ruta gestionada pels ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia, Subirats, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i Mediona amb el compromís per protegir, conservar i millorar els espais fluvials dels Rius Bitlles, Lavernó i Anoia. La passejada acaba amb un espectacle de Mim «Hand Made», que continuarà donant èmfasi a la necessitat d’un model social i econòmic sostenible, en la que els objectes físics ni tan sols son necessaris per a crear una nova realitat.

Important

NENA MITJO INSTA_edited.jpg

Portar aigua, repel·lent de mosquits, gorra i calçat que es pugui mullar. És apte per a tota la família, però no per a cotxets ni cadires de rodes. Arribar 15 minuts abans.”

TRANSUMÀNCIA

Xip Xap

La transhumància és la migració dels ramats a la recerca de les pastures segons l'època de l'any: a la muntanya a l’estiu i a la plana a l’hivern. I així són els nostres pastors, porten el seu ramat allà on el públic està reunit per gaudir del teatre en plena natura. Pastors, cabres, i el nostre gos són els personatges principals. Però potser tu també acabaràs sent protagonista. Saps munyir? I que tal fas de llop?

ZIG ZAG

Centre d'expressió plàstica

Instal·lacions artístiques al llarg de tot el camí

HAND MADE

Carlos Martínez

“Fet a mà” és el programa de tota una vida, que inclou peces cèlebres com: “Rellotge de butxaca”, “Parada d'autobús” i “Jocs Olímpics”. Amb el millor de la tècnica expressiva, Carlos Martínez estableix amb l'espectador una conversa franca i sense doblecs, enmig d'una atmosfera subtil que encara fa més intensa la sorpresa generada per cada situació

ARSENAL

Escola d'art i disseny

Instal·lacions artístiques al llarg de tot el camí

bottom of page