top of page

QUÈ ÉS EL MITJÓ?

Mitjó neix el 2012 com a 1ª Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles. El fil conductor del Mitjó són els titelles. Ens atrau la màgia, la poesia i la llibertat que desprenen els titelles, i també moltes altres expressions com la dansa, la música, la pintura, la poesia, la fotografia, el graffiti, el cinema …Allò que ens mou, allò que ens motiva principalment és fer arribar al nostre poble i a la nostra comarca el que nosaltres gaudim plenament com a espectadors, el que ens transforma, ens confronta amb nosaltres, el que ens fa pensar, gaudir i patir com a bèsties, el que està VIU!!

 

El Mitjó Riudebitlles té un caràcter local, familiar, acollidor, popular, irreverent i transgresor. El nostre públic és familiar, però també reservem un espai de nit, La Mitja, pel públic adult. Una mostra que no s'ha aturat mai, ni tan sols durant la covid en la que vam treure una versió de resistència anomenada "Mitjó de Balcó". 

 

 

 

QUI L'ORGANITZA?

Les Mitjones! Un grup grup fluctuant de somniadores i somniadors que viuen a Sant Pere de Riudebitlles i a l'alt Penedès.... I les seves famílies, i els seus amics, i els amics dels amics, i la gent del poble, i l'ajuntament, i els titellaires... tanta, tantíssima gent, que no hi cabrien. 

 

El Col·lectiu Mitjó és una Associació sense ànim de Lucre

bottom of page