top of page

espectacles mitjó 2022- 28 maig

mira mira!

19.30h

Poemes visuals

Jordi Bertran

Inspirat en la màgia dels poemes visuals de Joan Brossa, és un espectacle generós, ple de tendresa, que omple cada racó de l’escena d’un virtuosisme inusual, fruit d’anys de treball. A l’escenari prenen vida un conjunt de lletres gràcies a la mestria d’un dels grans especialistes en manipulació d'objectes internacional.

Teatre Catequísitc

Familiar

durant el Camí del Riu

Transhumància

Xip Xap

La transhumància és la migració estacional dels ramats a la recerca de les pastures allà on n'hi hagi segons l'època de l'any: pastures a la muntanya a l’estiu i a la plana a l’hivern.
I així són els nostres pastors, porten el seu ramat allà on el públic està reunit per gaudir del teatre en plena natura. Pastors, cabres, i el nostre gos són els personatges principals. Però potser tu també acabaràs sent protagonista. Saps munyir? I que tal fas de llop?

Camí del Riu

Familiar

12h30

Les sirenes són calbes

Cia Deliri

Un viatge de dos adults a un món oníric a través d'una rentadora a la recerca d'uns mitjons desaparellats. Un espectacle còmic i poètic que reclama el dret a somiar, a escollir en què volem gastar el nostre temps i què nosaltres som els que tenim les respostes que estem buscant.

Teatre Catequísitc

Infantil i Familiar

13h30

Vermut Familiar Km0

Mitjó

Amb les cerveses Artesanes Bripau de Riudebitlles, el Bar de l’Associació “l’Hortet” i la foodtrucks el Paisito. Música, bon ambient, tallers, i les coses boniques que sempre passen al Mitjó.

Plaça de l'església

Tots els públics

durant el Camí del Riu

Hand Made

Carlos Martínez

“Fet a mà” és el programa de tota una vida, que inclou peces cèlebres com: “Rellotge de butxaca”, “Parada d'autobús” i “Jocs Olímpics”. Amb el millor de la tècnica expressiva, Carlos Martínez estableix amb l'espectador una conversa franca i sense doblecs, enmig d'una atmosfera subtil que encara fa més intensa la sorpresa.

Camí del Riu

Familiar

De 18h a 21h

Secrets

Tombs Creatius

Espectacle vivencial on el públic és el protagonista de la seva pròpia història a través d’un recorregut en la recerca d’un gran secret. Artesania i tecnologia es combinen per oferir una experiència personalitzada i intensa en un circuit emocionant i misteriós ple de tresors amagats, de jocs, d’enigmes per resoldre, de preguntes per respondre i de respostes per preguntar. Secrets no es pot veure, s’ha de viure.

Plaça de l'església

Familiar

de 13.30h a 14.30h i de 18.30h a 19.30h

Taller de construcció de titelles

Teatre Tracalet

Aquest any pensem en la sostenibilitat: Us proposem un taller de fabricació de titelles per a tota la família a base de materials reciclats. Vine a l'espai central del Mitjó, per fer el vermut i/o berenar mentre també alimentes la creativitat.

Plaça de l'església

Familiar

durant el Camí del Riu

Instal·lacions Artístiques

Arsenal Escola d’Art, Zig Zag Centre d’expressió plàstica

Camí del Riu

Tots els públics

17h (16.45 al punt de trobada)

El Camí del Riu

Consulta la programació

El Camí del Riu del Mitjó és una passejada alegre, fresca i tendra per a realitzar en família. Un recorregut a la vora del riu de bitlles enmig d’artistes, de canyes i figueres bordes, per recordar que hem de cuidar el territori, la natura…casa nostra

Sortida aqüeducte del camí de la Noguera

Familiar

21.30h

Per què balla en Jan Petit?

Teatre de l'Aurora

Tres trobadors de llegendes viatgen a Vilafranca de Roergue, a l’antiga regió d’Occitània, per descobrir-nos la veritable història d’en Jan Petit. El protagonista de la popular cançó infantil no va ser un bufó ni un joglar: va ser un barber occità que va liderar una revolta popular que va desafiar a la poderosa monarquia francesa. Una fascinant història feta cançó en un muntatge atrevit i estripat, amb humor i una proposta estètica eclèctica i potent.

Mirador de Cal Xerta

A partir de 9 anys

11h

L’Hora del Conte: Topinamburga, la remeiera

Roser Serra

El follet Joan i la remeiera Tupinamburga t’acompanyen a descobrir el món de les plantes remeieres. Al llarg del camí faràs bons amics que t’ensenyaran les plantes que es troben a la muntanya, per a què s’utilitzen i algun dels seus secrets. Després fem tots el nostre herbari per endur-nos a casa

Davant la Biblioteca Maria Àngels Torrents

Infantil

bottom of page