top of page

espectacles mitjó 2023- 26 27 i 28 maig

mira mira!

Div 26 Maig 20h

Relats Radiofònics

Ona Bitlles

Al programa, tres ficcions: La casa encantada + La noia atrevida + Tom Caine, tres narracions que us transportaran un univers sonor ple de misteris. Les peces estan escrites per Robert Long amb direcció, música i efectes sonors de Lluís Miquel García interpretada pel grup de teatre radiofònic d’Ona Bitlles.

Biblioteca Maria Àngels Torrents

Tot públic

Dis 27 Maig 17.30h

Sota Sola

Ka Teatre

El protagonista viu i treballa sota terra. S'ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d'arreglar les sabates generarà un canvi en els seus propietaris i la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim. Però, les coses no sempre són fàcils i un imprevist capgirarà la seva vida.

Centre Cultural i Recreatiu

+ de 5 anys

Dis 27 Maig 22h

Parias

Javier Aranda

Espectacle de titelles per a adults on la intima relació entre ninot i titellaire et sacsejarà. A Parias, els titelles són el símbol brillant de la degradació i la marginació de l'ésser humà; les seves històries desperten emocions que ens fan prendre consciència que encara estem vius i que tenim criteris morals. PARIAS commou i obliga a la reflexió. Aquesta magnífica proposta reprèn temes i vies del teatre clàssic, li retorna a l'escenari la seva funció social.

Centre Cultural i Recreatiu

Adults

Diu 28 Maig 12h

El falcó i el príncep

Micro Troupe

Mir Geribert se sent presoner a les seves terres. Observant el vol d’un falcó s’adona de les seves ànsies de llibertat i amb l’ajuda d’una falconera sarraïna, aconsegueix ensinistrar-lo i emprendre el seu propi vol. Això li comportarà disputes amb altres nobles que es mantenen fidels a la Casa Comtal, així com l’enfrontament amb el mateix Ramon Berenguer I, amb qui està emparentat. Finalment, Mir emprendrà l’aventura de la revolta...

Camps dels arbres

Familiar

Dis 27 Maig 11h/12h/16.30h

El cau del Tabalet

Farrés Brothers i cia

Escrita pel pioner naturalista Ernest Thompson Seton a principis de s.XX, aquest conte explica la història d’un petit conill que es queda sol al cau, perquè la seva mare ha sortit a buscar menjar. Durant l’espera, van passant animals que, des de fora, volen jugar amb ell, però mai es decideix. Fins que sent un soroll que desconeix, i no pot resistir les ganes de sortir

Centre cultural i Recreatiu

3 a 5 anys

Dis 27 Maig 18.30h

Tractor Tour

Sunday's ska jazz i Escola Dansa Cas

Deixa't guiar pel nostre Tractor Band pels carrers de Riudebitlles. Al remolc, la música i la festa Sunday's ska jazz i als carrers, les vostres ganes de ballar en una cercavila atípica i participativa, on a part de gaudir de la dansa urbana de l'Escola Dansa Cas, us convidem a treure els vostres titelles a passejar!

Inici del recorregut: Camp dels arbres

Tot públic

Dis 27 Maig De 15h a 18h

Carrusel

Medirflash

Al bell mig de l'espai Mitjó, al Camp dels arbres, hi trobareu aquest petit però magnífic CARRUSEL artesanal, manual i sostenible, accionat manualment amb una bicicleta, per la mainada de 3 a 10 anys i totes les valentes i valents que també el vulguin fer girar. Per a passar la tarda menjant gelats, fent el berenar i gaudir de la tarda del MitjóCamp dels arbres

de 3 a 10 anys

Diu 28 Maig 13h

Vermut amb música i vers improvisat

Carles Belda i Carles Ferrer

Per tancar el Mitjó 2023, us proposem gaudir d'un bon moment a l'ombra dels arbres del nostre espai central.
El diumenge vol vermut, pica pica i estar ...però a més a més us convidem a descobrir el vers tradicionals de les glosses improvisades...música i ingeni popular en estat pur.Camp dels arbres

Tot públic

Dis 27 Maig 13h

Full house

Eléctrico 28

És un espectacle sense text, que mitjançant el teatre físic i la música en viu explica una faula moderna sobre la convivència, abordada des de la diversitat de cultures i la necessitat de compartir. Quatre animals conviuen en una mateixa comunitat, però viuen allunyats els uns dels altres fins que un esdeveniment inesperat els fa veure les similituds que els apropen.

Camp dels arbres

Tot públic

Dis 27 Maig 19.45h

4x4

Little Testa

Little Testa us embarca en un viatge pel seu univers fantàstic, on impressionants números circenses es combinen amb teatre físic, dansa contemporània i improvisació clown. Humor, destresa!
Little i el seu bagul ple d'objectes estranys han viatjat per tot el món i han obtingut el premi del jurat a el "Millor espectacle" a"Hein Mück" a Bremerhaven, Alemanya.

Plaça del paper

Familiar

Diu 28 Maig 11h

Putxinel·li i Tereseta

L'Argos Maltès

Al jovial Putxinel·li res no li agrada més que jugar, cantar i ballar amb la seva amiga Tereseta. Però no val a badar perquè quan un menys s'ho espera sempre apareix algú disposat a arruïnar-te el dia. Amb ingeni, amb les seva irrefrenable alegria de viure i alguna que altra garrotada, en Putxinel·li s'alçarà victoriós enfront de totes les adversitats. Aquest espectacle utilitza la tècnica titella de guant d'estil napolità i és un cant a la tradició itinerant, aventurera i nòmada dels espectacles de titelles.

Camps dels arbres

Tot públic

bottom of page